Tillsammans är vi störst i Norden!

2017 öppnar vi en ny Megastore i Uddevalla. Vi öppnar vår första Partnerstore på Åland och en i Vaxholm. Dessutom är det premiär för vår första Service Pointbutik på Karlsunds Marina/Dalarö. Tillsammans är vi nu Nordens största butikskedja för båttillbehör. Det är vi stolta över!  

De lite större varuhusen heter Megastore, där finner ni fullsortiment  av alla våra tillbehör. Våra butiker heter Partnerstore och har ett noga utvalt sortiment. Service Point har ett utvalt sortiment och snabba leveranser av övrigt sortiment. Självklart finner du samma djupa kunskap och fina erbjudanden hos oss alla!  

Se alla våra butiker->SeaMail - Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för tips & råd, inspiration, erbjudanden samt inbjudan till våra Lägsta-Pris-dagar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!


Vi har 30 dagars prisgaranti!

Prisgaranti gäller samtliga produkter med symbolen PRISGARANTI. Vi lämnar 30 dagar prisgaranti från leveranstillfället. Skulle du mot förmodan hitta produkten billigare någon annanstans, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Förutsättningen är att produkten är av samma märke samt har motsvarande specifikationer och kan köpas på lika villkor. Prisgarantin gäller mot lokala butikskonkurrenter men inte mot aktörer på Internet. Prisgarantin ska åberopas när priset är aktuellt samt innan 30 dagars perioden löpt ut.

Glöm inte att ta med kvitto.

Mervärdesskatt är inräknad i priserna. Lokala prisvariationer förekommer. Vi reserverar oss för pris- och modelländringar. Eventuella prishöjningar eller sänkningar tillämpas omedelbart. Priser på elektronik, polyester, gelcoat, topcoat, glasfiber och oljor är att betrakta som dagspriser.


Företagsuppgifter

Kalmers AB, SeaSea Partnerstore Mariehamn

Fakturaadress: Pb25, 221010 Mariehamn

Besöksadress: Vikingagränd 11, 22100 Mariehamn

FO.nr: 0144831-7

Skattegränsnr: 5539-2

aland@seasea.ax


SeaSea Båttillbehör är ett varumärke som ägs av Byggplast och Båtprylar.

Byggplast och Båtprylar Sverige AB

Lövbacksvägen 4 

141 71 Segeltorp

08-50 56 40 00

Organisationsnummer: 556201-7201

VAT No: SE55620172101